Neem je bedrijf mee tijdens evenementen met de eventtrailer!

Geplaatst op

Kom dichter bij je doelgroep met een uitvouwbare eventtrailer of container! Vergroot je merkbekendheid en verspreid de boodschap van jouw organisatie door een mobiele tentoonstelling, medische kliniek of een gastvrije lounge te bouwen waar en wanneer je maar wilt.

Dit kan je met een eventtrailer

Breid je merk, winkel of showroom uit waar en wanneer je maar wilt met een mobiele eventtrailer of container. De mobiele trailers stellen je in staat om unieke objecten, projecten of items tentoon te stellen voor uw corebusiness en doelgroep. Zo kan je onder andere tijdelijke tentoonstellingen, fietsenwinkels en een medische oefen dienst opzetten of andere diensten en producten laten zien. Met een druk op de knop kan de trailer door een ieder worden geïnstalleerd. Door de snelle insteltijden, een groot oppervlak en verwisselbare muren is het voor elk bedrijf een toevoeging.

Eventrailer of container

Voor een evenement valt er te kiezen tussen een mobiele eventtrailer of mobiele container. De mobiele trailers zijn aanpasbaar en vormen een op maat gemaakte oplossing voor verschillende producten en diensten. Het ruime interieur van de trailers maakt het mogelijk om zowel grote als kleine objecten in de trailer te plaatsen. De mobiele containers zijn allesomvattende containers die kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinde. Door het formaat zijn de containers geschikt voor het plaatsen van grote en zware producten zoals auto’s en medisch apparatuur. In tegenstelling tot de containers zijn de trailers makkelijker verplaatsbaar.

Kopen of huren

Als organisatie kan je er voor kiezen om de mobiele eventtrailers en containers te kopen of te huren. Bij het kopen van een trailer of container is deze geheel van de organisatie en kan het zo worden ingericht dat het ideaal bij een product of dienst past. Echter kost het tijd en geld om deze weer aan te passen voor andere producten en diensten. In dit geval kan er worden gekozen voor het huren van de trailer/container. Hierdoor kan je als organisatie kiezen uit verschillende types die op dat moment het beste bij het evenement of product past.